What's new

[NEW VERSION] 4.3.4 Blizzlike Cataclysm - v.7 - [EmuCoach Official Cataclysm Repack]

ExO

Administrator
Staff Member
Admin
Mythical User
Joined
Mar 29, 2014
Messages
4,707
Reaction score
518
I have the problem themselves (nomanjan), and I have a 64 bit

Take a look on http://www.emucoach.com/showthread.p...pile-in-64-bit to see if you can find a solution there.

Anyhow, there's some different solutions for this but in short:

First of all try to take ssleay32.dll and libeay32.dll out of your folder and see how it will react (let me know if it gives error, or works or whatever)

If this does not work, download these
http://www.mediafire.com/download/h0...a/ssleay32.zip
http://www.mediafire.com/download/8t...7/libeay32.zip

And delete the old ones and put these in, instead.

If you miss msvcr71.dll download it here: http://www.mediafire.com/download/ub...7z/msvcr71.dll

Best of luck, remember I'm here to help you! :)
 

ircomputer

Registered User
Registered User
Joined
May 19, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Hi, these links don't work for me. Can you upload it to another host please?

Thanks

Edit *didn't work because my flash was disabled - Busy downloading :)*
 
Last edited:

ExO

Administrator
Staff Member
Admin
Mythical User
Joined
Mar 29, 2014
Messages
4,707
Reaction score
518
Hi, these links don't work for me. Can you upload it to another host please?

Thanks

Edit *didn't work because my flash was disabled - Busy downloading :)*

Good to see it worked out for you, but don't forget that I'm here to help you if there's anything you need help with
 

Neirti

Gold Supporter
Gold Supporter
Supporter
Joined
May 12, 2014
Messages
11
Reaction score
2
Location
FL
So after several days of playing your repack with my sister I wanted to give a bit of feedback regarding the few issues that have popped up, outside the well known things like quests and spawns.

(Issue 1)
First and biggest (though easily worked around) is a worldserver crash that we figured out was caused during Sacrifices At the end of this quest you dismount onto a set of stairs and fall through them. We crashed the server three times before we figured out that it was caused by a hunter pet sinking through the world at the end of the quest. We tested this with multiple characters, all fell through the stairs but popped back out if you walked forward. We tried with the hunter dismissing the pet and it worked just fine. Assuming that a warlock minion might cause this crash as well, didn't test.

(Issue 2)
Speaking of hunter pets, ours kept vanishing from the database entirely. We thought this was due to accidentally having more than one pet on the hunter at a time but turns out the pet just vanishes at random. Sometimes while getting too far away from the pet, sometimes when relogging, sometimes when stabling. Not sure what causes this or exactly how to replicate reliably. Unhelpful I know. :(

(issues 3)
You mentioned fixing an issue with mob spam that would cause lag, we found these guys in Westfall associated with this quest. More and more just kept spawning and spamming general chat during the quest dialog until the lag was unplayable.

(issue 4)
Another big one but one I managed to fix myself was with Archaeology. Now I want to stress I'm not a coder in any way, I've been playing repacks long enough to know how to set them up and poke around in the SQL databases but that's it. This work around may be completely unnecessary, I don't know but hopefully it helps someone.

Archaeology for me was bugged in three ways.

1.Artifacts unattainable, skill granted but no currency received.
2.Artifacts often outside of all the dig-sites rendering the profession unusable
3.Dig-sites never exhausting and thus new sites not opening up.

The first issue was solved after noticing this in the Archaeology window. This popped up after digging up my very first artifact.
Capture4.png


After digging up several more I was receiving skill gains but no artifacts. I poked around in the database under the Character_Currency table and found this.

Capture3.png


These numbers are obviously not right. I set the total count to 3 (what one normally gets for a successful survey) and the weekly count and cap to 0. This gave me my artifacts and lifted the cap on artifacts. I was now digging up and receiving them normally.

The next issue with the survey marker pointing outside the dig-site was solved with a relog. Sometimes it takes several tries but logging in and out does solve the issue.

The last issue is unsolved but the work around is pretty simple. Go to the Character_Digsites table in the Character database and delete the corresponding dig-sites. New dig-sites will generate with a sever restart. Alternatively you can enter your own dig-sites from the existing list in the world database.
Capture6.png

Find your character's ID number in the Character Table (mine is 4) and delete the rows for that character as shown.

This was tested extensively on multiple characters and worked each time.


Hope that helps!

PS: In response to a previous poster, I started out with a Draenei mage with enchanting a few days ago and disenchanting worked just fine. Perhaps the item could not be DE'd or your skill was too low?
 

ircomputer

Registered User
Registered User
Joined
May 19, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Hi there, we have trouble connecting to the world after authenticating. Worldserver gives these errors: sent malformed packet (size 62129, cmd: 1933766154.

Any ideas what could cause it?
 

Neirti

Gold Supporter
Gold Supporter
Supporter
Joined
May 12, 2014
Messages
11
Reaction score
2
Location
FL
Malformed packets are in my experience due to version mismatch. Your worldserver and auth server are working fine but your game client is wonky. I had this happen with this repack even though my game was saying it was build 15595 and that client had worked with other repacks. Try a different source for your WoW client or a reinstall. Worked like a charm for me.
 
Last edited:

ircomputer

Registered User
Registered User
Joined
May 19, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Thanks, but I can play on the other emu servers with the same client. Can it maybe be the exe?
 

ExO

Administrator
Staff Member
Admin
Mythical User
Joined
Mar 29, 2014
Messages
4,707
Reaction score
518
@Neirti,
Thanks for your long detailed post. Very useful, thanks for the bug reports.

@Ircomputer,

there's some different solutions for this but in short:

First of all try to take ssleay32.dll and libeay32.dll out of your folder and see how it will react (let me know if it gives error, or works or whatever)

If this does not work, download these
http://www.mediafire.com/download/h0...a/ssleay32.zip
http://www.mediafire.com/download/8t...7/libeay32.zip

And delete the old ones and put these in, instead.

If you miss msvcr71.dll download it here: http://www.mediafire.com/download/ub...7z/msvcr71.dll

Let me know how the results
smile.png
 

lorder

Gold Supporter
Gold Supporter
Veteran User
Joined
May 19, 2014
Messages
81
Reaction score
0
Location
Project man
No dungeon finder works. Great job and I look forward to the other installments.

sorry for mi bad english xD
 

ExO

Administrator
Staff Member
Admin
Mythical User
Joined
Mar 29, 2014
Messages
4,707
Reaction score
518
No dungeon finder works. Great job and I look forward to the other installments.

sorry for mi bad english xD

Thank you, yeah it gotta get rewritten since it's very messed up, and is therefor disabled atm.
 

lorder

Gold Supporter
Gold Supporter
Veteran User
Joined
May 19, 2014
Messages
81
Reaction score
0
Location
Project man
thanks for replying. I'll keep my presence on this forum very often. :D
 

ExO

Administrator
Staff Member
Admin
Mythical User
Joined
Mar 29, 2014
Messages
4,707
Reaction score
518
hello could use a website to repack

Hi. Do you mean like there should be a default website for the repack? I haven't put any because I feel like there's some different opinions on each one, so they can grab and use the one they feel like is best :)
 

kamui2040

Supporter
Supporter
Joined
May 13, 2014
Messages
123
Reaction score
4
PS: In response to a previous poster, I started out with a Draenei mage with enchanting a few days ago and disenchanting worked just fine. Perhaps the item could not be DE'd or your skill was too low?

Interessing I have this problem with all characters I have tried. It must be a bug on my side. The only thing I can imagine that might cause such a bug, is the option of max primary professions in the config, which I have set to 10.
On a different note I'm also experiencing a bug where all animal monsters have weapons or shield equiped. And several named mobs or npc's are double and triple spawned.

Nevertheless I'm having lots of fun with your repack. Thank you for your hard work.
 

jorgito

Registered User
Registered User
Joined
May 21, 2014
Messages
1
Reaction score
0
I have a problem, every time I try to enter end time or well of eternity tells me that the instance is closed, and I have no idea how I can solve it, for the rest work fine, I find this server as one of the best, thanks in advance.
 

vergil250493

Member
Member
Joined
May 21, 2014
Messages
10
Reaction score
0
@Neirti,
Thanks for your long detailed post. Very useful, thanks for the bug reports.

@Ircomputer,

there's some different solutions for this but in short:

First of all try to take ssleay32.dll and libeay32.dll out of your folder and see how it will react (let me know if it gives error, or works or whatever)

If this does not work, download these
http://www.mediafire.com/download/h0...a/ssleay32.zip
http://www.mediafire.com/download/8t...7/libeay32.zip

And delete the old ones and put these in, instead.

If you miss msvcr71.dll download it here: http://www.mediafire.com/download/ub...7z/msvcr71.dll

Let me know how the results
smile.png


Thats dont work for me ! win7 64bits ! when i try open it's automaticy close any other solution ?
 

kamui2040

Supporter
Supporter
Joined
May 13, 2014
Messages
123
Reaction score
4
Thats dont work for me ! win7 64bits ! when i try open it's automaticy close any other solution ?

I have tried this solution and it worked for me. Are you starting the mysql.bat before starting the authserver?
I'm also using win7 64 bit.

Btw. I've redownloaded the repack and disenchanting seems to be working now.
 

tkrokli

Member
Member
Joined
May 21, 2014
Messages
12
Reaction score
0
Location
Norway
Another bug is that when trying to gather bruiseweed in westfall I always get the message: That is already being used.

I know this reply may be a little late, but anyway: this sounds like a loot lag issue. Did you try again after having reinstalled your server?
 
Top