AH Bot strangeness after adding VIP 10 sql to VIP 9.1 will it hurt anything?
Close

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Methusalem's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    The mountains, WV, USA
    Posts
    257
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question AH Bot strangeness after adding VIP 10 sql to VIP 9.1 will it hurt anything?

    AH Bot [i named eBay] shows in world when first logging in (I can even whisper it, and get random replies from it for a few seconds when I first log on. [It shows as a level 1 warrior in Durotar] Then it will show as no such person online?) lol Also red error message related to it in Worldserver.exe. Error repeats randomly, but repeatedly as server runs. This started after adding the new VIP 10 to my VIP 9.1 server, and the additional command line to SQL DB. Will this hurt anything, and why if it does? lol Below is the red lettered message dinged in my [worldserver.exe] command window randomly. This was best as I could explain this. Sorry guys n gals. lol

    [the red message from world.exe]

    BuildPlayerRepop: player eBay(1) already has a corpse
    Player (Name eBay) is still in world when teleported from map 1 to new map 1



    Maybe not a bug at all. Is this normal? The auction house seems to still work fine. lol
    Last edited by Methusalem; 01-25-2019 at 05:00 PM. Reason: cornfusion.... heh
    Live every day like it's your last. It could be! Play in the rain. You'll stay young forever.

  2. #2
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Methusalem View Post
    AH Bot [i named eBay] shows in world when first logging in (I can even whisper it, and get random replies from it for a few seconds when I first log on. [It shows as a level 1 warrior in Durotar] Then it will show as no such person online?) lol Also red error message related to it in Worldserver.exe. Error repeats randomly, but repeatedly as server runs. This started after adding the new VIP 10 to my VIP 9.1 server, and the additional command line to SQL DB. Will this hurt anything, and why if it does? lol Below is the red lettered message dinged in my [worldserver.exe] command window randomly. This was best as I could explain this. Sorry guys n gals. lol

    [the red message from world.exe]

    BuildPlayerRepop: player eBay(1) already has a corpse
    Player (Name eBay) is still in world when teleported from map 1 to new map 1



    Maybe not a bug at all. Is this normal? The auction house seems to still work fine. lol
    If it's not affecting gameplay then it shouldn't be a problem. I believe I've seen this a few times, not sure but it might be a warning of some sort. Maybe ExO or one of the dev's can explain.

  3. #3
    Methusalem's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    The mountains, WV, USA
    Posts
    257
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ravish123 View Post
    If it's not affecting gameplay then it shouldn't be a problem. I believe I've seen this a few times, not sure but it might be a warning of some sort. Maybe ExO or one of the dev's can explain.
    Doesn't seem to hurt anything in-game as far as I can tell? lol But then again. I am NOT a programmer. I just don't see anything hurt by it.
    Live every day like it's your last. It could be! Play in the rain. You'll stay young forever.

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!
SEO Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •