[Release] Mond-WoW Source+precompiled binaries - Page 2
Close

User Tag List

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 36
  1. #11
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When compiling the 3rd core on VS 2017 x64 I'm getting the following erros:
    [Only registered users can see this link. Therefor you need to register first, and hopefully we see you wanting to join our friendly community we are trying to build up. Enjoy! ]

  2. #12
    Jack Sparrow's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    313
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ravish123 View Post
    When compiling the 3rd core on VS 2017 x64 I'm getting the following erros:
    [Only registered users can see this link. Therefor you need to register first, and hopefully we see you wanting to join our friendly community we are trying to build up. Enjoy! ]
    remove void AddSC_itemscripts(); and AddSC_itemscripts();
    from custom_script_loader.cpp

    don't use mmap generator, they are already provided

  3. #13
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks! Also any idea where I can get a exe for the 404 core? Unless 434 will work with it too b/c everything seems grayed out rn so not sure.
    Last edited by ravish123; 10-29-2018 at 09:52 PM.

  4. #14
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nvm fixed.

  5. #15
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've finally had enough time to compile your private git core(mond434_origin) but I'm getting an error on authserver and worldserver startup:
    Auth:
    TrinityCore ver. unknown 1970-01-01 00:00:00 +0000 (Archived branch) (Win64, Release) (authserver)
    <Ctrl-C> to stop.

    Using configuration file authserver.conf.
    OpenSSL 1.0.2h 3 May 2016 (Library: OpenSSL 1.0.2c 12 Jun 2015)
    Opening DatabasePool 'mond434auth'. Asynchronous connections: 1, synchronous connections: 1.
    DatabasePool mond434auth NOT opened. There were errors opening the MySQL connections. Check your SQLDriverLogFile for specific errors.
    Cannot connect to database
    Worldserver:
    Using configuration file worldserver.conf.
    Using SSL version: OpenSSL 1.0.2h 3 May 2016 (library: OpenSSL 1.0.2c 12 Jun 2015)
    Using ACE version: 6.1.4
    DatabasePool mond434auth NOT opened. There were errors opening the MySQL connections. Check your SQLDriverLogFile for specific errors.
    Cannot connect to login database 127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434auth
    It's also not providing any DBErrors in the logs folder.

    In cmd I've tried starting it there and I'm getting:
    Invalid or missing configuration file : worldserver.conf
    Verify that the file exists and has '[worldserver]' wirrten in the top of the file!
    Both authserver and worldserver produce the same errors in cmd.

    Both worldserver and authserver configs have the correct paths specified and have [worldserver/authserver] at the top:
    AUTH
    ###############################################
    # Trinity Core Auth Server configuration file #
    ###############################################
    [authserver]

    LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434auth"

    WORLD
    ################################################
    # Trinity Core World Server configuration file #
    ################################################
    [worldserver]

    LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434auth"
    WorldDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434world"
    CharacterDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434char"
    Not sure why it's not working but the 3nd link provided(404MondCore) works fine. I've done research and it seems like the database doesn't match with the core possibly?

    Also the precompiled binary start file you provided doesn't seem to work with the provided database.
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "SELECT VP from newsites.account_data WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 69, sql: "SELECT DP from newsites.account_data WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 70, sql: "UPDATE newsites.account_data set dp = ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 71, sql: "UPDATE newsites.account_data set vp = ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "UPDATE newsites.account_data set dp = dp - ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 73, sql: "UPDATE newsites.account_data set vp = vp - ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 74, sql: "UPDATE newsites.account_data set dp = dp + ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 75, sql: "UPDATE newsites.account_data set vp = vp + ? WHERE id = ?"
    Table 'newsites.account_data' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    Unknown column 'npcflag2' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 68, sql: "INSERT INTO gameobject (guid, id, map, zoneId, areaId, spawnMask, phaseMask, position_x, position_y, position_z, orientation, rotation0, rotation1, rotation2, rotation3, spawntimesecs, animprogress, state, isActive) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)"
    Unknown column 'zoneId' in 'field list'
    In mysql_stmt_prepare() id: 72, sql: "SELECT id, itemEntry, itemCount, seller, startBid, duration, chance FROM blackmarket_template;"
    Table 'mond434world.blackmarket_template' doesn't exist
    In mysql_stmt_prepare() id: 18, sql: "UPDATE creature_template SET npcflag2 = ? WHERE entry = ?"
    This is only a few errors for the precompiled file b/c it would have ran out of space on here.

    I have data files maps/vmaps etc in the correct path.
    MySQL server is open
    Correct libmysql.dll in the folder.
    No compile errors
    All pathing is set correcly in the .conf files
    Last edited by ravish123; 11-03-2018 at 02:39 PM.

  6. #16
    Jack Sparrow's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    313
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    ok worldserver in starts folder is wrong worldserver it seems, it's mop one from june .. -_-

    anyway clear dberrors.log and use the 3rd core and post errors @[Only registered users can see this link. Therefor you need to register first, and hopefully we see you wanting to join our friendly community we are trying to build up. Enjoy! ]

  7. #17
    ravish123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    253
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Artamedes View Post
    ok worldserver in starts folder is wrong worldserver it seems, it's mop one from june .. -_-

    anyway clear dberrors.log and use the 3rd core and post errors @[Only registered users can see this link. Therefor you need to register first, and hopefully we see you wanting to join our friendly community we are trying to build up. Enjoy! ]
    3rd core works fine. It's the 2nd one: [Only registered users can see this link. Therefor you need to register first, and hopefully we see you wanting to join our friendly community we are trying to build up. Enjoy! ]

    2nd core Server.log is:
    Using configuration file worldserver.conf.
    Using SSL version: OpenSSL 1.0.2h 3 May 2016 (library: OpenSSL 1.0.2c 12 Jun 2015)
    Using ACE version: 6.1.4
    DatabasePool mond434auth NOT opened. There were errors opening the MySQL connections. Check your SQLDriverLogFile for specific errors.
    Cannot connect to login database 127.0.0.1;3306;root;ascent;mond434auth
    And there are no logs in DBErros.log. It's just blank text for some reason.

  8. #18
    Jack Sparrow's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    313
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    use 3rd then, it's latest one :-)

  9. #19
    a7244869's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks share~~~

  10. #20
    Razorgamerz10's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks )

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!
SEO Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •